Klubbar 2020 - 2021

I morgonklubben varierar aktiviteterna och vi leker både ute och inne, beroende på väder, vind och humör.

Varje morgonklubb (ti,to,fre) fick tillräckligt med deltagare och kommer att ordnas!

Gör så här:

Bekanta dig med tidtabeller och alternativ.

Anmälningen öppnar tisdag 9.6 kl. 19.00 via länken som du hittar nedan eller på anmälning till klubbarna - sidan. Anmälningar tas emot i den ordning de anländer. Observera att max. antal barn i morgonklubbarna är 25 barn. Anmälningen stängs redan den 14.6 kl. 24.00 då Pamela måste meddela antal barn per buss vidare åt Esbo stad. Vi beklagar den korta anmälningstiden - något som vi tyvärr inte kan påverka. Bekanta dig med FFs klubbvillkor innan du anmälningen.

Betalning sker i samband med anmälningen via Paytrail. Anmälningarna är bindande och deltagaravgiften återbetalas inte efter att anmälan gjorts. Ifall du har problem med betalningen, kontakta oss omedelbart, vindangen.klubbar[at]gmail.com. Platsen är bokad först efter godkänd betalning.

Något som är oklart - se FAQ nedan eller kontakta oss via Klubbteamets gemesamma e-post.

Klubbverksamheten dras under läsåret hösten 2020/våren 2021 av Simon Haglund.

Tidtabell

Måndagar kl 08.00-09.00 WAU klubb på sportplanen vid Vindängens skola. Bussen till Karhusuo avgår därifrån kl 09.00. Mera information kommer senare (inte via Föräldraföreningen)

Tisdagar åk 1-2 kl 08.00 avfärd med skolbuss från Vindängen till Karhusuo. Första gången 25.8.2020. Skolgångsbiträde är med på bussen. Kl 08.30-09.30 Simon drar morgonklubb på Karhusuo. För de som inte deltar i morgonklubben går bussen från Vindängen kl 09.00. OBS! Är du anmäld till morgonklubb bör du ta den tidigare bussen, skolan kan inte garantera att det finns platser i den senare bussen. Den första skoldagen 18.8.2020 ordnas det ingen morgonklubb, utan alla börjar skolan 9:00.

Onsdagar - ingen morgonklubb. Åk 1-2 börjar 08.30. Skolbussen för alla avgår från Vindängen kl 08.00. En vuxen är med i varje bus.

Torsdagar åk 1-2 kl 08.00 avfärd med skolbuss från Vindängen till Karhusuo, första gång 20.8.2020 och därefter varje skoltorsdag. Skolgångsbiträde är med på bussen. Kl 08.30-09.30 Simon drar morgonklubb på Karhusuo. För de som inte deltar i morgonklubben går bussen från Vindängen kl 09:00. OBS! Är du anmäld till morgonklubb bör du ta 8:00 bussen, skolan kan inte garantera att det finns platser i 9:00 bussen.

Fredagar åk 1-2 kl 08.00 avfärd med skolbuss från Vindängen till Karhusuo. Första gången 21.8.2020 och därefter varje skolfredag. Skolgångsbiträde är med på bussen. Kl 08.30-09.30 Simon drar morgonklubb på Karhusuo. För de som inte deltar i morgonklubben går bussen från Vindängen kl 09:00. OBS! Är du anmäld till morgonklubb bör du ta 08.00 bussen, skolan kan inte garantera att det finns platser i 9:00 bussen.

Morgonklubb åker alltså med bussar ordnade av skolan. Enligt skolan finns det alltid en skolgångsbiträde med i bussen.

Priser

80€/läsår per klubbmorgon, dvs. max 240€ per läsår för tre morgonklubbar/vecka. Barnet kan delta 1, 2 eller 3 dagar i morgonklubbarna. Det finns möjlighet till nedsatt avgift för familjer i trångmål. Kontakta rektor.

Kan barnet ta bussen olika tider olika veckor?
Tyvärr inte. Eleverna måste binda sig i att alltid delta i morgonklubben. Skolan kan inte garantera att det finns plats i nians buss om de inte kommer till klubben.

Den ledare som är med i bussen har en lista på vem som borde vara med på åttans buss. Blir barnet sjukt meddela skolan via Wilma. Barnen är försäkrade under bussturen och en vuxen är alltid med i bussen.

Kan barnet ta bussen olika tider olika dagar?
Jo det går bra, t.ex. ifall man inte deltar i den dagens morgonklubbar, men observera att tidtabellen måste hållas den samma från vecka till vecka.

Alla platserna är redan fyllda - vad gör jag nu?
Anmälningar tas emot i anmälningsordning. Även om alla platser är fyllda, lönar det sig att kolla igen efter en stund, eftersom det kan bli lediga platser om anmälningar inte bekräftats genom betalning.

Om alla platser till klubben är reserverade, kan man anmäla sig till reservplats. Vi meddelar då per e-post till dig ifall det blir lediga platser.

Jag jobbar skift - vad gör jag då?
Ni kan delta 1, 2 eller 3 dagar i morgonklubbarna eller föra ert barn själva direkt till Karhusuo. Barnet måste inte åka med busstransporten som ordnas av skolan. Har man en gång anmält sig till morgonklubben eller skolans busstransport måste man dock använda sig av denna.

Jag har redan anmält mitt barn men behöver inte platsen p.g.a. ändrade tidtabeller.

Meddela genast oss via Klubbteamets gemesamma e-post och rektor Pamela. Busstiderna är bindande efter den 15.6.

Mitt barn är sjukt en dag - vem skall jag meddela?

Ni behöver enbart meddela skolan - via Wilma funktionen om sjukt barn (ikonen med termometer på framsidan).

Simon är sjuk - vad händer då?

För tillfället finns det 2-3 vikarier för Simon. Vi utreder ännu vad som skulle hända i den osannolika situationen att alla ledare är förhindrade. Eventuellt finns det skolgångsbiträden på plats vid skolan, vilka kan ta emot barnen från bussen så att de kan invänta skolstarten tryggt i skolan. I värsta fall måste morgonklubben inhiberas och då meddelar vi via årskursens WhatsApp grupp att morgonklubben är inhiberad och vi föräldrar får tyvärr då hitta andra arrangemang.