Anmälning till klubbarna

Du hittar föräldraföreningens klubbar och du kan betala Föräldraföreningens frivilliga medlemsavgift 10€ under länken nedan.

Hur man anmäler sig

Anmälningen är stängt för i år. Skicka e-post till klubbteam för ändringar.

Anmälan till alla klubbar som Föräldraföreningen ordnar sker på anmälningssidan (se länk ovan). OBS! När anmälning inte har börjat, ser du texten men formulären visas inte! Föräldraföreningens medlemsavgift kan betalas när som helst (och fungerar som bra träning inför anmälning till klubbarna).

Då anmälningstiden börjar visas formuläret för den klubben du väljer och du bekräftar platsen genom att fylla i formuläret, godkänna klubbvilkoren, spara information och betala klubben direkt.  Du kan anmäla endast ett barn till en klubb åt gången.

Betala klubbavgiften via PayTrail med dina bankkoder/Visa/Mastercard/MobilePay och återgå sedan till föräldraföreningens sida. Kom ihåg att anmälan träder i kraft först då anmälningen är betald.

Du får meddelande om bekräftad plats per e-post. Ibland kan e-posten hamna i skräpposten, så kolla också den ifall du inte fått e-post.

Det finns en skild formular för föräldraföreningens medlemsavgift vilket kan betalas fast ditt barn inte deltar till klubbar. Det kommer automatiskt ingen bekräftelse till e-post för detta, men det finns en möjlighet till det i anmälningssystemet efter betalning.

***

För alla klubbar gäller att deltagarna tas emot i anmälningsordning. Anmälningarna är bindande och deltagaravgiften återbetalas inte efter att anmälan gjorts.

Även om alla platser är fyllda, lönar det sig att kolla igen efter en stund, eftersom det kan bli lediga platser om alla anmälningar inte bekräftats genom betalning.

Om alla platser till klubben är reserverade, kan man anmäla sig till reservplats genom att kontakta Klubbteamets gemesamma e-post. Vi meddelar per e-post ifall det blir lediga platser.